Дeн на отворените врати – 2015

Дата/Час
26/05/2015
10:00 - 14:00

Местоположение
СУ „Свети Климент Охридски"

Категории


Каним Ви на Ден на отворените врати на Кариерния център към Факултета по педагогика!!!

 

 

Ако:
• желаете да разберете повече за образователните и професионалните възможности, които обучението във Факултета по педагогика Ви предлага; 
• все още имате затруднения при избора на кариерен път, по който да поемете; 
• Ви е необходима подкрепа при вземане на решения, касаещи професионалното Ви развитие.

КАКВО?
Настоящи и бивши възпитаници на Факултета по педагогика, преминали успешно по пътя на висшето образование, а част от тях и вече реализирали се в кариерен план, ще презентират актуални въпроси и идеи, свързани с бакалавърските програми във ФП, както и възможностите за професионална реализация след приключването на обучението в тях.
Също така, те ще проведат “Световно кафене”, поставяйки въпросите за кариерното развитие на студенти. 
Ще бъде представена и „Индивидуална учебна книга за академично кариерно планиране” на проф. Я. Мерджанова и доц. дпн М. Богданова, пречупена през себепознанието и саморефлексията на студентите.
На информационен щанд ще получите отговори на Вашите въпроси, свързани с образователния и кариерния Ви път.

КОЙ??
Събитието се организира от ръководството на „Център по професионално и кариерно развитие и Учебно-научна лаборатория по експериментална и професионална педагогика”, Факултет по педагогика и студенти от бакалавърски и магистърски програми към Факултета.

КОГА и КЪДЕ?
На 26.05.2015г., 10:00ч. – 12:00ч., в СУ “Св. Климент Охридски”, Зала 1, Ректорат, ще се проведе откриването на събитието.
Между 12:00ч. и 14:00ч., във фоайето на 2-ри етаж, Южно крило, ще бъде проведено „Световно кафене” и ще имате възможност да посетите информационния щанд.
Заповядайте!
Очакваме Ви!